XS
SM
MD
LG
XL
 • Аз, Юда

Аз, Юда

 • Цена(при On-Line покупка): 9.95 лв
Драги читателю!
Имаш ли смелостта да разгърнеш тази книга? Имаш ли смелостта да се сблъскаш с истината за Исус и деянията му, потулвана в продължение на две хилядолетия от християнската църква? Имаш ли смелостта да надзърнеш зад кулисите на най-голямата машинация в историята на човечеството?
Ако отговорът на тези въпроси е “да”, то тази книга е за теб. Трогателният разказ на младия търговец Анеас, по-известен с псевдонима си Юда Искариот, ще ти покаже истинския облик на “Месията” Исус, ще ти разкрие тайните около непорочното му зачатие и ще ти разкаже трагичната история на една любов. Разтърсила устоите на християнския свят, потресаващата изповед на Юда Искариот не само разкрива истината за Исус, но и рисува ярък и точен портрет на тази малко позната епоха, превърната впоследствие в обект на множество исторически и религиозни спекулации. Въпреки, че е художествен роман, “Аз, Юда” поразява със своя реализъм, плод на дългогодишните проучвания на автора, и впечатлява с автентиката, която диша от всяка нейна страница – автентика, пред която всички онези набедени за “истински” евангелия на Юда бледнеят. Тя просто дръзва да покаже историята такава, каквато е, отмивайки вековните напластявания на лъжите и спекулациите, под чийто саван сияе истинският образ на Исус и неговите ученици... А дали той е отблъскващ или привлекателен, това ще решиш само ти, мъдри читателю.
Вслушай се в словата на оногова, чието име бе превърнато в символ на предателството от църковните отци, и прецени сам коя е истината!
Допълнителна информация
Автор
 • Хенрик Панас
 • Поредица
 • Автор Хенрик Панас
  Година на издаване 2007
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 336
  Размери 0.406kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Световна проза /  Исторически романи / 
  Код: 256.013
  ISBN/Barcode: 9789549485219
  Производител: ИЗДАТЕЛСКА ГРУПА БЪЛГАРИЯ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка