XS
SM
MD
LG
XL
 • Автомобилите по света

Автомобилите по света

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:А. Краснов
  Година на издаване:2005
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Страници: 200
За първи път на български език!
Най-интересната информация от историята и съвременното развитие на автомобилната индустрия! Луксозно подаръчно издание с повече от 300 цветни илюстрации!
Тази книга е посветена на Негово величество автомобила - от първия парен двигател до смайващите със своето съвършенство технически шедьоври от последните години...

Официалната история на автомобила e на повече от 100 години. В началото й са имената на Карл Бенц и Готлиб Даймлер, създали за първи път в края на ХІХ в. коли, задвижвани не от коне, а от двигатели с вътрешно горене...

Извън официалната история обаче остават стотици изобретатели и конструктори, благодарение на чиито усилия в крайна сметка се появява Негово величество автомобилът. Книгата "Автомобилите по света" разказва в картини и текст историята на автомобилите и техните изобретатели.

Подбрани са най-интересните представители от огромното разнообразие съвременни автомобили - викосопроходимите автомобили, спортните коли, създадените по поръчка, представителите на престижните марки, а също и истински народните коли. Някои уникални автомобили, изработени в един-единствен екземпляр, могат да бъдат видяни само в частни колекции, в музеите ...и в тази книга!

В "Автомобилите по света" можете да прочетете за работата на изтъкнати конструктори и дизайнери, а също на отделни майстори, чиито автомобилни шедьоври са изпреварили с десетилетия своята епоха.

"Автомобилите по света" ви поднася най-интересното от историята, естетиката и техническото съвършенство на четири колела. Тя е задължителна част от библиотеката на всички автолюбители!
Допълнителна информация
Автор
 • А. Краснов
 • Поредица
 • Автор А. Краснов
  Година на издаване 2005
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 200
  Размери 0.000kg (30cm x 25cm)
  Категория Книги /  Хоби /  Автомобили / 
  Код: 0113.00059
  ISBN/Barcode: 9547711083
  Производител: КРЪГОЗОР
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка