XS
SM
MD
LG
XL
 • Аутопсия на една любов

Аутопсия на една любов

 • Цена(при On-Line покупка): 17.90 лв
4.05 (182 ratings by Goodreads)

А колкото до любовта... трябва да приемеш, че тя преди всичко е болка. Дълга, дълбока, постоянна болка, която се понася с безкрайно смирение и търпение. Много повече страдание, отколкото удовлетворение.


    Когато през 2005 г. за пръв път се появи „Аутопсия на една любов“, още не се знаеше, че това ще е последният роман на Виктор Пасков. Но пък веднага стана ясно, че без скандал няма да мине. Едни бяха обидени, какво ти обидени, направо омърсени от телесните сокове, които се изливаха върху тях от почти всяка страница. Други възвеличаваха смелостта и страстта на автора. Трети задълбаха в структурните неравности. Четвърти чакаха да им кажат какво да кажат за тази книга. А то не е чак толкова сложно: сексът е музика, музиката е секс. Човешкото тяло е инструмент, който в правилните ръце може да изпълни съвършената мелодия. С уточнението, че при Пасков мелодиите са повече от една, а тялото е с повече дупки дори от окарината.

„Аутопсия на една любов“ може да ви възмути или възхити. Все тая. Важно е само да не забравяте, че и най-оспорваният текст на Виктор Пасков е в пъти по-добър от другата книга на нощното ви шкафче.
Димитър Стоянович

Допълнителна информация
Автор
 • Виктор Пасков
 • Поредица
 • Автор Виктор Пасков
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Твърда
  Националност Бъгарска
  Страници 392
  Размери 0.476kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Българска проза / 
  Код: 033.2421
  ISBN/Barcode: 9789542826750
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка