XS
SM
MD
LG
XL
 • Астрологична прогноза 2019: Раждането на детето у вас

Астрологична прогноза 2019: Раждането на детето у вас

 • Автор: Гал Сасон
 • Цена(при On-Line покупка): 15.00 лв

    2019 е годината, в която ще се роди детето у вас. То беше заченато през 2017, през цялата 2018 растеше и се раз­виваше, а през 2019 истинският ви Аз ще се появи на бял свят. Ще бъдете призовани да се отнасяте към него с грижа и състрадание, да го отглеждате с любяща доброта и да му дадете безусловната обич, която майката дарява на новоро­дената си рожба.

    Предстои ни интересна година. Редица планети се завръ­щат в дома на своите знаци, където нищо няма да възпре­пятства работата им – все едно засаждате растения на местата, от които са произлезли. От 2012 вече имаме Неп­тун в Риби, от декември 2017 – Сатурн в Козирог, а от ноем­ври 2018 – Юпитер в Стрелец. Това е много хубаво. Транзи­тът на Юпитер – планетата на сполуката и щедростта, в Стрелец е изключително благоприятен. Този аспект носи късмет, синхроничности, движение по течението, експан­зия, а така също възможности за пътуване и образование.

    2019 година ще бъде арена на редица противоположности. От една страна, тя ни приканва да се фокусираме върху семейството, родителството и свиването на гнездо. От друга, тя ни подтиква да обърнем изрично внимание на кари­ерата и професионалното си развитие. Ще усетим на гърба си как противопоставя късмета, възможностите и сполука­та на забавянията, предизвикателствата и дисциплината. Добре е да свикваме да се чувстваме едновременно чудесно и ужасно. С други думи, имаме всички основания да наречем 2019 маниакално-депресивна година, в която ще трябва да се научим да постигаме равновесие и да съчетаваме противо­положностите.

    Желая на вас и на вашите близки, приятели и домашни лю­бимци щастлива и здрава година на изобилие, съзидание, лю­бов и приключения. Прекрасно е да бъдеш човек, а ние сме щастливци, че сме се преродили в зората на Епохата на Во­долея, епохата на осъзнатостта.

Допълнителна информация
Автор
 • Гал Сасон
 • Поредица
 • Автор Гал Сасон
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Американска
  Оригинално заглавие The Astrology of 2019
  Серия Знание
  Страници 304
  Размери 0.320kg (13cm x 18cm)
  Категория Книги /  Астрология, Нумерология / 
  Код: 007.740
  ISBN/Barcode: 9789544748326
  Производител: КИБЕА
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Едно желание може да промени вашия живот
  Книгaтa “Eднo жeлaниe мoжe дa пpoмeни вaшия живoт”, нaпиcaнa oт Гaл Cacoн в cъaвтopcтвo cъc Cтив Уeй..
   

  Цена: 18.00 лв

  2018. Астрологична прогноза. Годината на Кучето и Господаря
  2018 обещава да бъде експлозивна година. Тя няма да бъде нито мирна, нито спокойна. Прилича на посто..
   

  Цена: 7.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка