XS
SM
MD
LG
XL
 • Анормална психология - Сборник случаи

Анормална психология - Сборник случаи

 • Цена(при On-Line покупка): 25.00 лв
Лишен от тежък медицински жаргон, този сборник от случаи по анормалната психология използва ясен, достъпен език и обяснения. С разгръщането на всеки случай читателите са въвеждани все по-дълбоко в материята, за да открият оценките, диагнозата, плана за лечението и възможните медикаменти. Книгата представя истински случаи, базирани на различни психопатологии. Всички те включват пациенти с широк спектър от културен, етнически, расов, религиозен и социален произход. Всички те са от изведени от личния опит на автора като практикуващ социален работник и психолог.

Книгата съдържа по два случая на глава, като всеки случай е с различна диагноза. Към тях има възможните лекарствени средства, които да се обмислят за всеки отделен случай. Фокусира се върху психотропните (и други, ако е уместно) медикаменти, които биха могли да се използват или за лечение на пациента, или като допълнение към други терапевтични модалности. Съществува и част с прогноза, в която се разглежда действителната прогноза за случая (от добра до неблагоприятна) с медицински прогностични термини и обяснение на причините, поради които е поставена.

Сборникът е подходящ за всички, интересуващи се от анормална психология, включително здравни и социални работници, педагози, психолози и студенти по психология.
Допълнителна информация
Автор
 • Андрю Гецфелд
 • Поредица
 • Автор Андрю Гецфелд
  Година на издаване 2011
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 342
  Размери 0.600kg (24cm x 17cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  Психоанализа, Психотерапия, Психиатрия / 
  Код: 200.0525
  ISBN/Barcode: 9543217547
  Производител: ИЗТОК ЗАПАД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка