XS
SM
MD
LG
XL
 • Английски с Мики Маус

Английски с Мики Маус

 • Наличност: Изчерпано
 • Година на издаване:2011
  Корица: Мека
  Страници: 112
Колко е весело да учиш чужд език с Мики Маус и неговите приятели! В този картинен речник твоите любими герои говорят на английски. Не се притеснявай! Никак няма да ти е трудно да ги разбереш. Достатъчно е да гледаш внимателно картинките и думичките под тях. Този картинен речник е направен специално за теб и без да усетиш, ще запомниш много нови думички на английски. В него има над 1000 думи и изрази и много смешни истории с твоите любими анимационни герои. Готов ли си да се посмееш, докато учиш, и да учиш, докато се смееш? Побързай тогава, защото на страниците на картинния речник те очакват много весели приключения. Ученето на чужд език никога не е било толкова забавно!


Увод

Картинният речник „Английски с Мики Маус“ превръща чуждоезиковото обучение в истинска забава. Това великолепно помагало е подходящо за деца от всички възрасти, които започват да изучават английски или имат начални познания по езика. С известните и обичани илюстрации от комиксите на големия художник Уолт Дисни те ще могат по изключително приятен начин бързо да научат много думи и цели изрази.

Съдържанието на речника е разработено от екип специалисти преподаватели. То е съставено на базата на разговорния език и е съобразено с интересите на децата и техните всекидневни занимания. Употребата на думите и изразите е нагледно обяснена чрез богатия илюстративен материал. На всяка страница има голяма картинка, на която са обозначени новите думи, и малък комикс от три или четири рисунки, представящ по достъпен начин тяхната употреба. Това стимулира зрителната памет у децата и те бързо заучават дадена дума или израз. Високото качество на изображенията, четивността и отличното полиграфическо изпълнение също допринасят за по-лесното възприемане на езиковия материал.

В края на речника има англо-български и българо-английски показалец, където по азбучен ред са подредени всички използвани думи. Раздел „Граматика“ съдържа важни правила – формите на неправилните глаголи, как се пишат числата, как се казват месеците и дните на седмицата, колко сантиметра има в един инч и колко тежи един паунд.

Така, докато се забавляват със смешните приключения на Мики Маус и другите си любими герои, децата неусетно ще научат повече от 1000 английски думи и едновременно с това ще придобият много други полезни знания.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Година на издаване 2011
  Корица Мека
  Страници 112
  Размери 0.410kg (27cm x 20cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Енциклопедии /  Чуждоезиково обучение /  Английски / 
  Код: 0003.01189
  ISBN/Barcode: 9789542707141
  Производител: ЕГМОНТ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка