XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!
 • Алхимия на ритъма

Алхимия на ритъма

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Мартин Иванов
  Година на издаване:2012
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 280
Великият гръцки философ Сократ е смятал, че всички необходими знания на човека са задрямали в неговото съзнание, а истинският учител е този, който може да ги събуди. В този контекст основната цел на „Алхимия на ритъма” е да ви помогне да си спомните това, което вече знаете и стои латентно във вашата психика. Предстои ви едно завладяващо приключение в света на древната мъдрост, закодирана в митологията на цивилизациите, философските учения, архитектурните феномени, числовите стойности, символите и херметичните формули. Пред вас ще се разкрият отговорите на тайни, които винаги са съществували около нас, но са оставали незабелязани за нашето възприятие. Понесени на крилата на РИТЪМА ще достигнем до мистичното алхимично познание за менталната трансмутация и нейното приложение.

Книгата „Алхимия на ритъма” е предназначена за всички, които желаят да осмислят нашето място в космическата партитура и да получат идеи и знания за това как пълноценно да участват както в композирането на живота си, така и в изпълнението на съкровените си идеи.

„Ритъмът на сърцето ни и нашите действия извисяват в пространството мелодията на индивидуалния ни вътрешен глас, който се опитва да се преплете в хармония с другите заобикалящи ни гласове. Ние сме в постоянно творческо търсене и стремеж да напишем композицията „ЩАСТИЕ”. В създаването на тази творба неуморимо търсим вдъхновение извън нас, но нашата партитурата често остава празна. Това е, защото пренебрегваме истинското вдъхновение, което се намира в самите нас. За да го достигнем, е необходимо да възстановим разрушените мостове с корените на нашата истинска природа – ритъма. Когато влезем в интимен танц с вибрациите, които дирижират нашето съществуване, и усетим истински аромата на всяко едно трептение, което изгражда цветовете на нашите емоции, тогава съзидателната сила на композитора на щастие ще дойде.”

- Мартин Иванов
Допълнителна информация
Автор
 • Мартин Иванов
 • Поредица
 • Автор Мартин Иванов
  Година на издаване 2012
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 280
  Размери 0.330kg (20cm x 14cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Психология и философия /  Самопомощ, Самоусъвършенстване / 
  Код: 011.609
  ISBN/Barcode: 9789546078100
  Производител: ЛИК
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка