XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!
 • Агнецът

Агнецът

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Кристофър Мур
  Година на издаване:2003
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 520
Той е скандален!

Той е забавен!

Той е различен!

Той е Кристофър Мур!


Защо избраха мен?

Бяхме петнайсет на брой - по -точно четиринайсет, след като обесих Юда, но защо избраха мен? Исус все ми казваше да не се страхувам, защото винаги ще бъде до мен. Къде си, приятелю мой? Защо ме забрави? Тук не е толкова страшно. Кулите, машините, блясъкът и вонята на този свят няма да те стреснат. Хайде, ела, ще поръчам да ни донесат в стаята пица. Ще ти хареса, честна дума. Слугата, който я носи, се казва Исус, а дори не е евреин. Каква ирония, нали? Ти обичаш парадоксите. Ела, Исус, ангелът твърди, че още си сред нас - ще му държиш ръцете, докато хубавичко го натупам, после с удоволствие ще похапнем пица.


Ангелът Разиел довежда Биф от древен Йерусалим в съвременния свят, за да напише ново Евангелие с истинската, неразказана история за Исус. А докато Биф се поти над текста, Разиел поръчва пица, гледа телевизия и мечтае да стане Човека-паяк.

И Биф ни омайва с необикновения си разказ за пътешествия, кунгфу, възкресяване, изцеряване, и, разбира се … мацки. Техните прелести страхотно допадат на Биф, не и на приятеля му Исус, за когото удоволствията на плътта са забранени.

“Агнецът” е най-дръзкото послание на Кристофър Мур, което разпръсква светлина, истина и смях. Трогателна и скандална, това е Най-великата Неразказана досега История.
Допълнителна информация
Автор
 • Кристофър Мур
 • Поредица
 • Автор Кристофър Мур
  Година на издаване 2003
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 520
  Размери 0.384kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Световна проза /  Хумор / 
  Код: 201.073
  ISBN/Barcode:
  Производител: ЕРА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка