XS
SM
MD
LG
XL
 • За Здравето с Любов... разкази, които лекуват

За Здравето с Любов... разкази, които лекуват

 • Цена: 21.00 лв
  5.00 (1 ratings by Goodreads)
 • Автор:Ади и Милен Цанови
  Година на издаване:2019
  Език: Български
  Националност:Българска

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 30.09.2020
   до краен адрес: 30.09.2020 - 02.10.2020

    ...за Здравето с Любов...

    Разкази, които лекуват...

    ...е Третата ни книга за Здраве, която по нищо, освен по Здравето, не си прилича с предидущите две: Непрочетена книга за Здравето. Пятът на Промяната. Ние победихме рака! и 21 дни да промениш Живота си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ.

    Раждането на нашата Трета книга за Здраве ще затвори Първата ни Трилогия, която смело кръщаваме ПОБЕДА НАД ДИАГНОЗАТА РАК! 

    В първата ни книга ви разказахме за нашата история с диагнозата „рак“ и „Имате шест месеца живот!“. Разказахме ви за битките със страха и незнанието, с настървените настоявания на конвенционалната медицина и нашата лична вяра в различното. Разказахме ви и за нашите обещания към света, че, ако ни се случи нещо добро, ние обезателно ще разкажем за него на хората. Ето така се роди нашата първа книга за Здраве!

    Болестта рак е и поводът, и причината днес вие да държите в ръцете си нашата трета книга. Едно откровено споделяне за Живота такъв, какъвто е – красив и грозен, благ и болезнен, бърз и бавен, спокоен и шумен, дързък и страхлив, самотен и жив… Или просто живот!

    Във втората ни книга „21 дни да промениш Живота си“ споделихме с вас ценни знания за алтернативните методики и практики в борбата с болестите на нашето съвремие. През погледа на други наранени хора ви разказахме и за резултатите от нашата оздравителна програма – част от нашата житейска Мисия „Удоволствието да бъдем здрави! Бъди промяната!“, на която посвещаваме дните си.
    
    Дойде време да лекуваме заедно нашите мисли, емоции, отношение към случките в света и хората. Дойде време да останем сами със себе си и да се опитаме да разберем дали нашите несполуки, болезнени отношения и болестни състояние не са следствия на наранена ни душевност. Нека заедно се обърнем с лице към емоционалния ни свят, за да разберем повече за себе си и кое е може би онова „нещо“, което авторитарно възпрепятства житейските ни успехи.
Допълнителна информация
Автор
 • Ади и Милен Цанови
 • Поредица
 • Автор Ади и Милен Цанови
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Националност Българска
  Размери 0.360kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве / 
  Код: 914.003
  ISBN/Barcode: 9786197426021
  Производител: ТИ БЪДИ ПРОМЯНАТА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка