XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!
 • 6-те най-важни решения в живота

6-те най-важни решения в живота

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Шон Кови
  Година на издаване:2012
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 352
ДА ПРАВИШ ИНТЕЛИГЕНТЕН ИЗБОР В ТРУДНИ ВРЕМЕНА
Предизвикателствата, пред които са изправени тийнейджърите днес, са много по-сериозни от когато и да е било в историята на човечеството: академичният стрес, общуването с родителите, медийната бомбардировка, драмите с гаджетата, насилието, хулиганството, пристрастяването, депресията и натискът на връстниците - това са само някои от тях. И независимо от това дали ви харесва или не, изборите, които тийнейджърите трябва да направят, докато се провират покрай тези предизвикателства, могат да изградят, а могат и да съсипят бъдещето им.

В „Шестте най-важни решения в твоя живот" Шон Кови - авторът на международния бестселър „Седемте навика на високоефективните тийнейджъри", дава на младите хора основни съвети, от които те се нуждаят, за да вземат информирани и интелигентни решения. Като дава примери с истински истории на тийнейджъри по света, Шон им показва как да постигат успех в училище, как да си намерят добри приятели, как да се разбират с родителите си, как да се отнасят мъдро по въпросите с гаджетата и секса, как да избягват или да преодоляват различните видове пристрастяване, как да си изградят самочувствие и още много повече. Книгата е пълна с оригинални карикатури, вдъхновяващи цитати и забавни въпросници. Тази новаторска книга ще помогне на тийнейджърите не само да оцелеят, но и да се стабилизират, за да преминат успешно през моста към зрелите години.

Надграждайки върху наследството от „Седемте навика на високоефективните тийнейджъри", тази книга е незаменим източник на информация за тийнейджърите по целия свят.
Допълнителна информация
Автор
 • Шон Кови
 • Поредица
 • Автор Шон Кови
  Година на издаване 2012
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 352
  Размери 0.560kg (23cm x 17cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Литература за тийнейджъри / 
  Код: 007.490
  ISBN/Barcode: 9789544745172
  Производител: КИБЕА
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  7 навика на високоефективните тийнейджъри
  Да бъдеш тийнейджър е едновременно прекарсно и трудно. В Седемте навика на високоефективните тийнейд..
   

  Цена: 20.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка