XS
SM
MD
LG
XL
 • 50 начина да разголим истината за своя любим

50 начина да разголим истината за своя любим

 • Цена(при On-Line покупка): 6.00 лв
Какъв е всъщност мъжът, когото обичате?

Е, зависи. Спасява ли улични котки? Разширяват ли се зениците му, когато ви погледне? Дълги ли са пръстите на ръцете му? Единствено дете на родителите си ли е?

Подобни въпроси са всичко друго, но не и случайни - отговорите им са в състояние да разкрият истинската природа на мъжа, когото желаете. В тази провокативна и същевременно занимателна колекция от тестове и философски концепции Тод Лайън черпи от силата на древната мистика, модерната психология, здравия разум и не чак толкова здравия разум - с единствената цел да разбули тайните, стаени в душата на вашия любим.

Някои от техниките за разкриване на истината вероятно вече са ви познати (астрологията, хиромантията, картите Таро), други - може би не (например какво подсказва съдържанието на неговия хладилник). Сега държите в ръцете си цяла библиотека от романтични наръчници, компресирани по магически начин в тази миниатюрна книжка, предназначена да се побере в дамската ви чанта.
Независимо дали мъжът на сърцето ви е все още в пълно неведение за вас или е ваш дългогодишен партньор, чрез книгата можете да:
* Подложите на тест емоционалната му стабилност.
* Предскажете поведението му в леглото.
* Анализирате езика на неговото тяло.
* Изчислите коефициента му на тема “контрол”.
* Узнаете потенциала му като кавалер.

Алпинистите използват компас. Пилотите разполагат с глобални позициониращи системи. А сега и вие, търсачи на вечната любов, можете да намерите своя път през джунглата от човешки взаимоотношения с помощта на “50 НАЧИНА ДА РАЗГОЛИМ ИСТИНАТА ЗА СВОЯ ЛЮБИМ" - един проникновен, вечно актуален и безкрайно занимателен наръчник за влюбени.
Допълнителна информация
Автор
 • Тод Лайън
 • Поредица
 • Автор Тод Лайън
  Година на издаване 2004
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 188
  Размери 0.165kg (21cm x 15cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  Приложна психология / 
  Код: 113.023
  ISBN/Barcode: 9547710788
  Производител: КРЪГОЗОР
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка