XS
SM
MD
LG
XL

3D модел за оцветяване коледната къща

 • Наличност: Изчерпано
 • Година на издаване:2016
  Език: Български
Занимателен 3D модел за оцветяване за деца над 3 години. Развива фината моторика, въображението и креативността. Илюстрация на Илияна Илиева.

Моделът е машинно изрязан и готов за сглобяване. Изработен е от високо качествен, твърд, акварелен картон, подходящ за оцветяване с цветни моливи, пастели и флумастери. Не е подходящ за оцветяване с акварелни и други бои на водна основа!

За повече удобство, препоръчваме моделът да бъде оцветен в разгънато положение. Оставено е място детето да изпише номера на къщата - само или с помощта на възрастен.

Когато оцветяването приключи, моделът се сгъва по линиите и защрихованите полета се залепват. Полетата със стрелкички в основата на къщата се прегъват навътре, за повече стабилност. Полетата със стрелкички в горните триъгълни части на страничните стени също се прегъват навътре и, при желание, могат да бъдат залепени за покрива, за по-плътно прилягане.

Уникална и цветна, Коледната 3D къща е готова!РАЗМЕРИ

Ш: 11.8 см. В: 22.5 см. Д: 7 см.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Година на издаване 2016
  Език Български
  Размери 0.150kg (27cm x 20cm)
  Категория Детска литература /  Игри и играчки /  Направи си сам /  Книжки за оцветяване, книжки със стикери /  Коледни издания  /  Подаръци за деца /  За оцветяване / 
  Код: 0829.00003
  ISBN/Barcode:
  Производител: АВГУСТ СТУДИО
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка