XS
SM
MD
LG
XL
 • 21 дни да промениш живота си

21 дни да промениш живота си

 • Цена(при On-Line покупка): 25.00 лв
4.20 (19 ratings by Goodreads)

    Единственото, за което съжаляваме, е, че болестта рак ни Пробуди. Готов ли си да се пробудиш? Защо 21 дни да промениш ЖИВОТА си? 21 предизвикателства. Доверието. Свобода или игра на криеница. Знае ли изобщо някой какво е рак? Проблем – непривично усещане за „нещо“.

    Ранна или късна диагностика.

    Диагноза. Знание.

    Хората не искат да знаят.

    Защо? Времето. Ах, това търпение! Хората искат някой друг да знае, вместо тях. Страх. Какво да правя? Поемането по Пътя е вашето първо Пробуждане в болестта. На кого да кажа? Кой е с мен? Какво предприемам? Хората обожават да отлагат! Колко време имам от лекарите? и Колко време си давам аз? Проучвам – опознавам ситуацията, в която съм. Осъзнавам. Действам – поемам отговорност. Зареждам мислите си – съзнателни мисловни котви. Хранене – елиминационна фаза „токсичност“. Двигателен режим. Стрес – работа/дом.

    Променям навиците си - силата на навика. Ниво на съзнателност – надграждане. Къде, как и за какво живея? Минало е време и вие вече сте различни - ВИЕ СТЕ ПРОБУДЕНИ! Промяната е процес и моята Главна роля в него. Многоликият нашественик. Защо имате рак? Колко време трябва да се отдам на Промяната? Защо хората се предават? Защо хората се самосаботират? Страхът е управляем. Времето. Накъде да поема? Какво да правя? Объркан съм. А Бог? Той може ли да помогне? Другите и какво мисля те.

    Смехът е лекарство! Бъдещето ви принадлежи и в това няма никакво съмнение. Изхвърлете старото и приемете новото чрез благодарността. Заменете старите мисли с нови. ПРОЕКТ ЗДРАВЕ се оказва едно невероятно Приключение, което няма да свърши никога, и това е най-пленителното му качество. Какви биха могли да бъдат причините за моя рак? Време е да започнете трескаво да търсите и откривате причините за вашата болест. Какъв е възпиращият фактор, който да спре агресивното действие на вирусите? „Как да избягваме стреса в наши дни? Това е невъзможно!“ Нутриционистиката е  фундаментът на вашия Нов Живот.

Допълнителна информация
Автор
 • Ади и Милен Цанови
 • Поредица
 • Автор Ади и Милен Цанови
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Националност Българска
  Страници 535
  Размери 0.360kg (21cm x 15cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Книги. / 
  Код: 914.002
  ISBN/Barcode: 9786197426014
  Производител: ТИ БЪДИ ПРОМЯНАТА
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Непрочетена книга за здравето
  Пътят към промяната. Непрочетена книга за здравето. Ние победихме рака! Творческият подход на Ади и ..
   4.12

  Цена: 21.00 лв

  За Здравето с Любов... разкази, които лекуват
      ...за Здравето с Любов...    Разкази, които лекуват...   ..
   5.00

  Цена: 21.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка