XS
SM
MD
LG
XL
  • 2012: Измененията на Земята и бъдещето на човечеството

2012: Измененията на Земята и бъдещето на човечеството

  • Наличност: Изчерпано
  • Автор:Сал Ракели
    Език: Български
    Корица: Мека
    Страници: 392
Послания от основателите
Живеем в най-значимото време от цялата човешка история. За първи път милиони от нас ще имат възможност да се развият отвъд ограниченията на материалната форма, преминавайки в свят на неописуема красота и прелест. Прагът към следващото стъпало в човешката еволюция е точно пред нас.

Какво точно се случва на планетата Земя? Каква е истината зад различните пророчества и предсказания? За първи път сега имаме цялостно разяснение, внимателно подготвено и получено чрез телепатичния канал Сал Ракели от необятен колективен висш разум, наречен Основателите. Тази книга отговаря на въпросите кой, какво, къде, кога и защо, свързани с измененията на Земята. Как човечеството ще премине през космическите изменения, които засягат Земята. Книгата съдържа информация за промените в биологията, психологията, технологиите, метафизиката, религията, духовността и дори икономиката и политиката.

Основателите са вашите пътеводители в това удивително пътешествие на душата по пътя на нейната еволюция, възнесение и освобождаване от ограниченията. Те ни учат, че сме необятни същества от безкрайна любов и неограничени възможности, създадени по образ и подобие на нашия Създател. Добре дошли в новия свят!
Допълнителна информация
Автор
  • Сал Ракели
  • Поредица
  • Автор Сал Ракели
    Език Български
    Корица Мека
    Страници 392
    Размери 0.420kg (21cm x 14cm)
    Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Езотерика, окултизъм / 
    Код: 0370.00066
    ISBN/Barcode: 9789549291612
    Напиши ревю
    Наскоро разглеждани
    Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка