XS
SM
MD
LG
XL
  • 1500 рецепти за всеки ден

1500 рецепти за всеки ден

  • Наличност: Изчерпано
  • Година на издаване:2010
    Език: Български
    Корица: Мека
    Страници: 384
Всички с носталгия си спомняме дебелите книги с рецепти, по които майките и бабите ни с любов приготвяха ястия за делници и празници.

Дори и сега, тези книги имат своята стойност. Идеята да направим съвременна голяма кулинарна книга с рецепти за всеки ден се роди поради една основна причина – изобилието от нови продукти на пазара, които вече станаха част от ежедневието ни, и навлизането на чужди кухни в менюто на българина. За да създадеш такава книга обаче, трябва да имаш и натрупан опит.

Събирани години наред от всички краища на България и света и изпробвани в кухнята на "Бон Апети" – това са 1500-те рецепти, които ви предлагаме в тази книга.

Сред тях ще срещнете познати и непознати български традиционни ястия, на някои от които дори имената ще ви се сторят странни – мурузник, чуфки, гюзлеме и т.н. Запазили сме оригиналните им названия, такива каквито сме ги чули от хората от различните региони на страната ни. В пъстрата палитра от вкусни предложения ще срещнете класическите европейски рецепти, но ще усетите и пикантни нотки – те идват от богатите на подправки арабски и азиатски ястия. А ако случайно ви залюти малко повече, отколкото можете да понесете, това вероятно е приятелският поздрав на някой колоритен мексикански готвач, донесъл в кухнята на "Бон Апети" лютиво чушле "Чили" за цвят.

Страница след страница, рецепта след рецепта – ние ще бъдем вашият кулинарен гид из континенти, държави и региони...

Приятно четене и... Бон апети!

Авторите
Допълнителна информация
Автор
  • Поредица
  • Година на издаване 2010
    Език Български
    Корица Мека
    Страници 384
    Размери 0.790kg (24cm x 17cm)
    Категория Книги /  Кулинария /  Храни / 
    Код: 0189.00067
    ISBN/Barcode: 9789543860265
    Производител: БУКМАРК ПЪБЛИШИНГ
    Напиши ревю
    Наскоро разглеждани
    Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка