XS
SM
MD
LG
XL
  • 2012 - Идва ли краят на света?

2012 - Идва ли краят на света?

  • Наличност: Изчерпано
  • Автор:Синтия Андрюс, Колин Андрюс
    Година на издаване:2009
    Език: Български
    Корица: Мека
    Страници: 280
Какво ни очаква през 2012 година? Напоследък хората все по-често си задават този въпрос. Дали това е поредната спекулация или наистина нещо ще се случи? Можем ли да променим съдбата си или трябва да се примирим с наближаващия край на света? От къде идва датата 21 декември 2012 година? Какво общо имат маите? Разбира се, не е нужно човек да вярва в зодиите, за да се интересува от края на света. Това не е поредната астрологическа прогноза, а съвкупност от събития и явления, предсказани от древните цивилизации и потвърдени от днешните астрономи. Календарът на маите приключва на датата 21 декември 2012 година. Защо? Дали защото ще се случат необратими събития и никой не може да надникне в дните след тази дата?

Тази книга ще ви разведе из традициите и живота на древните маи. Ще научите за техните календари и пророчества. Чрез нея ще можете да се срещнете с днешните старейшини на маите. Вслушайте се в съветите им, те ще ви помогнат да приемете по-лесно това, което очаква света ни. В книгата ще прочетете за пророчествата на хопите, Нострадамус, Едгар Кейс и дори за посланията, закодирани в Библията. Авторите са разгледали подробно настъпващите промени на планетата ни –глобалното затопляне, дупката в озоновия слой, промените в активността на вулканите, честата поява на земетресения и урагани. Има ли връзка всичко това с края на света? Очаква ли ни наказание за това, че така нехайно замърсяваме и унищожаваме планетата си? Синтия и Колин Андрюс са учени, които пътуват по света и се срещат с различни хора от различни култури, за да разкрият мистерията около календарите на маите. Чрез книгата си те представят уникален поглед върху живота – такъв, какъвто е в момента и какъв ще бъде след 2012 година. Колективните им изследвания ни запознават с културата на древните маи, с техния живот и традиции. Колин и Синтия ни предлагат една обиколка из тайните на Житните кръгове и разкриват връзката им с древните цивилизации и с 2012 година.

Можем ли да променим себе си и света, в който живеем? Това ще ни помогне ли да избегнем наближаващата катастрофа или ще ни тласне към края на света?
Допълнителна информация
Автор
  • Синтия Андрюс, Колин Андрюс
  • Поредица
  • Автор Синтия Андрюс, Колин Андрюс
    Година на издаване 2009
    Език Български
    Корица Мека
    Страници 280
    Размери 0.318kg (23cm x 16cm)
    Категория Книги /  История и Културология /  Тайни, Загадки / 
    Код: 0368.00001
    ISBN/Barcode: 9789546500021
    Производител: УРАНИЯ ПРЕС
    Напиши ревю
    Наскоро разглеждани
    Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка