XS
SM
MD
LG
XL
  • Медитация в багри
    -30 %

Медитация в багри

  • Цена(при On-Line покупка): 7.90 лв 5.53 лв
    Промоцията е валидна за онлайн поръчки до изчерпване на наличността и не се комбинира с други отстъпки
  • Наличност: Изчерпано
  • Автор:Ема Фарарънс
    Година на издаване:2016
    Език: Български
    Корица: Мека
    Страници: 104
Съвременният живот често ни изправя пред изпитания. Суетим се, притесняваме се и се мъчим да направим всичко: да се грижим за дома и семейството, да работим до пълна изнемога и да се справяме с безбройните съобщения, мейли и телефонни обаждания.

Дори когато откраднем време за среща с приятели или отидем в любим ресторант, ние трудно се отърсваме от стреса. Все пак сме наясно, че понякога трябва да си позволяваме почивка. Покоят, макар и кратък, ни помага да се почувстваме добре, да овладеем емоциите и в крайна сметка да се справим с изискванията на забързаното всекидневие.

Медитацията е очистване на съзнанието от неприятни дразнители и фокусиране върху моментните чувства и мисли. Така се усеща пълноценно очарованието на мига.

Почти всяко занимание може да е упражнение в медитация. Възможно е човек да потърси успокоение, докато пътува в автобус, мие зъбите си или просто се вслуша в дишането си. Но оцветяването е особено успешно средство за прогонване на напрежението. Внимателното нанасяне на цветовете носи приятното усещане за уединение и отмора.

Втората книга „Медитация в багри“ ще освободи творческата ви енергия и ще ви донесе наслада. От вас се очаква само да отделите достатъчно време, за да изпъстрите по ваш вкус красивите ? страници.
За авторката

Ема Фарарънс е френска илюстраторка и графичен дизайнер. Родена на остров Себу във Филипините, тя израства в Париж. Изучава илюстраторско майсторство в Колежа по изкуства в Единбург и в Националното висше училище за приложни изкуства в столицата на Франция. По-късно завършва курс по текстил и щамповане в Швеция. Вдъхновена от френския, скандинавския и японския графичен дизайн, тя насочва творчеството си към текстилни десени и шаблони. Илюстрира книги и други печатни произведения. Създава и плакати. Когато не рисува, Ема с удоволствие готви, шие, пътува и медитира. Живее в Лондон с датския си съпруг.

Нейните две книги с общо заглавие „Медитация в багри“ са едни от най-популярните издания за премахване на стреса чрез оцветяване.
Допълнителна информация
Автор
  • Ема Фарарънс
  • Поредица
  • Автор Ема Фарарънс
    Година на издаване 2016
    Език Български
    Корица Мека
    Страници 104
    Размери 0.140kg (18cm x 12cm)
    Категория Книги /  Хоби /  Приложни умения /  Промоции / 
    Код: 0634.00037
    ISBN/Barcode: 9786197067705
    Производител: КНИГОПИС ЕООД
    Напиши ревю
    Наскоро разглеждани
    Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка