Инсомния

  • Инсомния
    -10 %
  • 15.00 лв13.50 лв

Светският живот в България не е толкова лъскав и безгрижен колкото изглежда! Какво реално се крие зад маската на успеха? И каква е цената, която всеки трябва да плати, за да се задържи на върха?

Те са богати и известни, но са изправени пред криза, след която животът им няма да е същият. Ще успеят ли да се изправят след жестокия удар, или това ще бъде краят им?

В този роман за житейските възходи и падения се преплитат съдбите на брат и сестра. Двамата тръгват от мизерното съществуване в краен столичен квартал, за да покорят София и да оглавят класациите за най-красивите и желани българи. Борис Иванов е собственик на най-модерните и посещавани софийски заведения, а Даниела – модел на „Плейбой“ и участник във „ВИП Брадър“. Но както често се случва в живота, точно когато си на върха, съдбата те подлага на изпитание, за което в повечето случаи не си подготвен. Какво ще направиш тогава? В коя посока ще поемеш?

Един мъж тръгва на пътуване до десет чудотворни места в България в търсене на смисъла, на вярата и на силата да преоткриеш по-доброто си Аз.
Допълнителна информация
Автор Венета Райкова
Година на издаване 2016
Език Български
Корица Мека
Страници 304

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Други продукти

Триумфът на кучките

Триумфът на кучките

В този роман ще разпознаете реални личности зад измислените герои. Венета Райкова описва известните ..

15.00 лв 13.50 лв

Вещицата

Вещицата

Нечисти сили, пpестъпление, възмездие... "Вещицaтa" е poмaн зa биткaтa между дoбpoтo и злoтo и зa..

15.00 лв 13.50 лв