Германия се самоунищожава

  • Германия се самоунищожава
    -5 %
  • 24.00 лв22.80 лв

Тило Сарацин е потомствен германски интелектуалец, финансит и политик, доктор по икономика. Заемал е различни отговорни постове в държавната администрация на Германия. Бил е финансов сенатор на Берлин и член на Управителния съвет на Бундесбанк.

"Германия се самоунищожава" е най-четената политическа книга в Европа през последното десетилетие. Само за няколко месеца в Германия са продадени 1,5 млн. копия от нея. Сарацин е първият изтъкнат европейски политик и интелектуалец, който нарушава табуто на политическата коректност.

Той казва в прая текст, че Германия е изправена пред демографска катастрофа, предизвикана от ниската раждаемост и наплива на мюсюлмански имигранти, които не могат и не желаят да се интегрират в обществото. Сарацин описва упадъка на германската образователна система и деморализиращия ефект от високите социални помощи. Той пише остро, предизвикателно и полемично за всички социално-политически проблеми, които са били замитани под килима на политическата коректност. "Германия се самоунищожава" не е публицистичен памфлет, а сериозен научен анализ, подкрепен с факти и статистически данни, подбрани с немска презцизност. Книгата е удивително актуална на фона на имигрантската вълна, която залива Европа през последните месеци.
Допълнителна информация
Автор Тило Сарацин
Година на издаване 2016
Език Български
Корица Мека
Страници 438

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро